Преземете видео разговор Видеобеседа бесплатно

Следете го овој водич за да ја преземете и инсталирате Videobeseda за Android, iOS или компјутер.

Преземете ја видеокасетата за Android

Отворете ја нашата веб-страница во еден од поддржаните веб прелистувачи. Препорачуваме да користите Хром. Може да инсталирате прелистувачи од Google Play. Ако сте корисник на Samsung или Xiaomi, отворете ја нашата веб-страница во стандарден прелистувач.

Ажурирајте го вашиот веб прелистувач до најновата верзија за да обезбедите подобро искуство во апликацијата.

За ажурирање, пронајдете го прелистувачот во Google Play и допрете го копчето «Ажурирање».

Преземете ја видео-формата за iOS

Отворете ја оваа страница во прелистувачот Сафари. Допрете го копчето «Сподели» на долната лента за навигација.

Во паѓачката листа изберете «Додај на почетниот екран». Потоа допрете го копчето Додај на прозорецот што се појавува.

После тоа, апликацијата ќе се појави на почетниот екран на вашиот уред.

Преземете Видеобеседа за Виндоус

Отворете ја оваа страница во прелистувачот Сафари. Допрете го копчето «Сподели» на долната лента за навигација.

Во паѓачката листа изберете «Додај на почетниот екран». Потоа допрете го копчето Додај на прозорецот што се појавува.

После тоа, апликацијата ќе се појави на почетниот екран на вашиот уред.