Shkarko Videobeseda video chat falas

Ndiqni këtë udhëzues për të shkarkuar dhe instaluar Videobeseda për Android, iOS ose PC.

Shkarkoni Videobeseda për Android

Hapni faqen tonë të internetit në një nga shfletuesit e mbështetur të internetit. Ne ju rekomandojmë të përdorni Chrome. Mund të instaloni shfletues nga Google Play. Nëse jeni përdorues i Samsung ose Xiaomi, hapni faqen e internetit në një shfletues të paracaktuar.

Përditësoni shfletuesin tuaj të internetit në versionin e fundit për të siguruar përvojë më të mirë të aplikacionit.

Për një azhurnim, gjeni shfletuesin tuaj në Google Play dhe trokitni lehtë mbi butonin «Përditëso».

Shkarkoni Videobeseda për iOS

Hapni këtë faqe në shfletuesin Safari. Takoni butonin «Ndaj» në shiritin e fundit të navigimit.

Në listën dropdown zgjidhni «Shtoni në Ekranin bazë». Pastaj trokitni lehtë mbi butonin Shto në dritaren që shfaqet.

Pas kësaj, aplikacioni do të shfaqet në ekranin fillestar të pajisjes tuaj.

Shkarkoni Videobeseda për Windows

Hapni këtë faqe në shfletuesin Safari. Takoni butonin «Ndaj» në shiritin e fundit të navigimit.

Në listën dropdown zgjidhni «Shtoni në Ekranin bazë». Pastaj trokitni lehtë mbi butonin Shto në dritaren që shfaqet.

Pas kësaj, aplikacioni do të shfaqet në ekranin fillestar të pajisjes tuaj.