Takimi i vajzave bëhet i thjeshtë

Faqe dhe aplikacion global falas për takime

Biseda bukuroshe

Shërbimi ynë i moderimit funksionon 24/7 për të siguruar që nuk ka asgjë që mund të prish përvojën tuaj të aplikacionit.

Garantohet privatësia

Falë sigurisë së nivelit të ndërmarrjes të dhënat tuaja ruhen dhe mbrohen me kujdes.

Lehtë për tu filluar

Ju nuk duhet të kërkoni për një shkelës të përsosur të akullit. Thjesht dërgoni një nga ato dhuratat mjaft të vogla.

Kur texting nuk është e mjaftueshme

Një bisedë e thjeshtë me tekst është një fillim i mirë, por kur vërtet doni të njihni njëri-tjetrin, mund t'ju duhet një telefonatë. Takimet me video në Videobeseda janë të lehta dhe 100% private.

Takim me video biseda

Filloni një bisedë në internet me një vajzë dhe shijoni një bisedë të këndshme. E vetmja gjë që ju nevojitet është një smartphone ose një laptop me një kamerë në internet.

Bisedë për takime

Stickers në shpëtim

Nëse ju pëlqen të dërgoni afishe dhe emoji ndërsa bisedoni në internet, do të argëtoheni nga koleksioni ynë i gjerë i ilustrimeve për mace. Ata kanë ndihmuar përdoruesit tanë të thyejnë akullin që nga viti 2007.

Vlerësoni atë që ju pëlqen më mirë

Përveç takimit me njëri-tjetrin në një video chat, përdoruesit tanë kanë tendencë të ndajnë shumë përmbajtje. Shtypni pëlqime dhe vlerësoni përmbajtjen që shihni për të përshtatur burimin tuaj me interesat tuaja.

Bisedë për takime